Stäng
Fraktfritt        Snabb leverans!

Vår butik

Drömskor är en skobutik fylld med barnskor, juniorskor och även lite till de vuxna. Våra storlekar sträcker sig från 16 till 41. Att välja rätt sko är lika svårt som det är viktigt. Barn behöver bra skor för rätt årstid och miljö. Vår styrka är vår kunskap, service och vårt breda sortiment. Hos oss vill vi att det ska vara lätt och roligt att handla. Drömskor grundades 2007 av Marielle Edlund. Vårt mål är att kunna ge den bästa kunskapen och bästa hjälpen i ditt val av barnskor med den bästa kundservicen. Bor man inte nära oss så har vi sedan 2015 även en webbshop som drivs av oss med samma passion här som i vår fysiska butik. Vi vill kunna erbjuda alla i Sverige samma möjlighet till vårt fina och breda sortiment dessutom är det öppet dygnet runt.

Efter 10 år på Kungsholmen har vi flyttat till Sankt Eriksgatan 85 i Vasastan. Vi trivs jätte bra och är mycket nöjda med vår nya fina butik.

Har du några tankar och idéer om vad vi kan göra ännu bättre så tar vi gärna emot alla synpunkter. Maila info@dromskor.se Tack!

De som arbetar tillsammans med mig heter Petra, Loui, Helene, Karin, Ronja, Ann-Charlott, Cornelia, Arezo och Helga.

Hjärtligt Välkomna!

Marielle Edlund med personal

VÅRA ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 11-16

VÅRA FÖRETAGSUPPGIFTER

Drömskor AB, Sankt Eriksgatan 85, 113 32 STOCKHOLM
Telefon: 08-653 07 70
e-post: info@dromskor.se
Vårt organisationsnummer är 556726-9740